Taittopalvelut – oma asiakaslehti

Vaikka maailma muuttuu sähköiseksi ja valtaosa palveluista siirtyy verkkoon, on kiinnostavan sisällön rooli säilynyt ennallaan. Asiakaslehti voidaan toteuttaa modernina verkkolehtenä, joka on helppo lukea myös mobiililaitteella. Mutta kotiin kannettu printtilehti on arvokkaampi ja henkilökohtaisempi tapa muistaa asiakasta ja vahvistaa asiakassuhdetta. Se tuo myös mukavaa vaihtelua ruutuun katselun sijaan.

Olemme toteuttaneet vuosia erilaisia teemalehtiä, kuten Matkailuopas Matkamies, Savon Seutu Matkailuopas, Savon Seutu Golflehti, Puutarhan Aika ja Kuopion Seutu. Lehdet ovat kokonaisuudessaan omaa tuotantoamme niin sisällön, grafiikan kuin taiton osalta.

 Tarjoamme sisällöntuotantoa ja taittopalvelua joustavasti myös asiakkaillemme. Lehti suunnitellaan graafisesti vastaamaan yrityksen brändiä.

 Asiakaslehti on yksi kanava, jolla kohdataan asiakas ja vahvistetaan asiakassuhdetta. Sillä on oma roolinsa osana yrityksen käyttämiä mediapalveluita. Se tukee yrityksen muuta viestintää ja sähköisiä kanavia. Asiakaslehden sisältö voi olla kevyttä ja viihdyttävää, jossa tuodaan esiin henkilöitä ja tarinoita yrityksen takana.

 Voimme tarjota toteutuksesta pelkän grafiikan ja taittopalvelun tai kokonnaispalvelun, jossa valmiit lehdet toimitetaan asiakkaiden ovelle saakka.

Asiakaslehden toteutus:

  • Kenelle lehti toteutetaan? Mikä kohderyhmää kiinnostaa?

  • Mitä halutaan viestiä?

  • Mikä on lehden toteutustapa ja ilmestymistahti?

  • Mitä lehdelle halutaan saavuttaa?

 Apec taittopalvelut:

  • Yli 10 vuotta printti- ja nettilehtien toteutusta

  • Kokonaisprojektin toteutus: sisältö, grafiikka, taitto ja paino

Edellinen
Edellinen

Some vai Google?

Seuraava
Seuraava

Montako sanaa yrityksen kuvat kertovat?