Montako sanaa yrityksen kuvat kertovat?

Yrityksen kuvapankkikuvaus

 Onko yrityksellä hienot tuotteet, mutta niitä ei ole vielä tuotu esille laadukkaiden kuvien kautta. Tai haluaisitko tuoda yrityksen toimintaa ja henkilökuntaa esille laadukkaiden fiiliskuvien kautta?

Yrityksen brändikuvat luovat mielikuvan yrityksestä ja sen palveluista. Ne herättävät tunteita, luottamusta ja läsnäoloa.

 Valokuvien ja videoiden merkitys on korostunut entisestään, kun palvelut ovat siirtyneet verkkoon. Tietojen haku on nopeatempoista, jossa ensisilmäys luo vahvan vaikutelman. Potentiaalisen asiakkaan kiinnostus ja luottamus täytyy saada herätettyä muutaman sekunnin aikana. Sanallinen viesti jää monesti huomaamatta, mikäli kuvamaailma ei herätä käyttäjän kiinnostusta.

Yrityskuvaus voidaan toteuttaa yrityksen toimitiloissa tai erillisessä miljöössä, jossa saadaan yrityksen viestin mukaiset kuvat. Kuvauspäivä suunnitellaan yhteistyössä ja luodaan mukavan rento ilmapiiri, jossa saadaan aitoja toimivia kuvia.

Kuvauksista muodostuu yrityksen oma kuvapankki, joita voi käyttää yrityksen eri markkinointitarkoituksissa, kuten nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja eri painotuotteissa.

  • Yrityskuvat

  • Tuotekuvat

  • Henkilökuvat

  • Fiiliskuvat

Alla satoa Kuopion Seutu lehden yritysasiakkaiden artikkelikuvauksista.

Edellinen
Edellinen

Taittopalvelut – oma asiakaslehti

Seuraava
Seuraava

Somestrategia